DVTK

Benczés Miklós a DVTK sportigazgatója azt mondta azért is igazolták le Belényesi Csabát hogy a védelemben újra megfelelő legyen a konkurenciaharc. DVTk news update April 2017.


Dvtk Miskolc

- Több labdarúgó is a látókörünkbe került de mi elsősorban ballábas játékost akartunk hiszen a mi belső védőink jobblábasak szerettük volna ezáltal a repertoárt is.

. Már a mérkőzés legelején magához ragadta a kezdeményezést a piros-fehér csapat a miskolciak svéd csatára Kevin Elgestal pedig élete formáját hozta. DVTk news update May 2017. Hírek információk a DVTK szakosztályairól minden diósgyőri szurkolónak.

A DVTK 22-es döntetlent játszott a szlovák másodosztályú FC Kosicével. Megszerezte élete első felnőtt gólját György Szilárd Illés Márton és Barkó Gergely továbbá Farkas Márton első felnőtt mesterhármasát jegyezte. Hétfő este a DVTK Arénában fogadja a Szigetszentmiklós gárdáját a diósgyőri alakulat egyúttal egy kemény sorozat veszi kezdetét a piros-fehérek számára.

Hosszú kényszerszünetet követően lép pályára újra bajnoki mérkőzésen a DVTK női kosárlabda csapata. Gólya gólya Kelepelhetne már a gólya is lassan Telt ház van a menhelyen légy Te is ide. Foci kosárlabda jégkorong röplabda kézilabda - minden hír egy helyen.

A Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványának felhívása. Az NB II-ben listavezető DVTK fölényesen verte meg hazai pályán a Békéscsabát 41 míg a Bükön edzőtáborozó Tiszakécske 32-re nyert az ETO FC vendégeként. Völgyi Péterrel a DVTK vezetőedzőjével beszélgetett a klub hivatalos honlapja.

The winning submission of the new DVTk application icon contest. We would like to inform you via this news update on the DVTK initiative. Dvtkeu Az NB II őszi idényének záró mérkőzésén 30-ra győzött Budaörsön a KTE a felkészülési időszak alatt pedig még tovább nőtt a különbség.

DVTK-Szolnok Időjárás előrejelzés. Az Erste Liga január 27-i játéknapján a Brassó csapata ellen lépett jégre a DVTK méghozzá hazai környezetben. Négy másodosztályú csapat játszott felkészülési mérkőzést szerdán.

1 day agoAz Erste Liga alapszakaszának utolsó játéknapján az akadémistákra építő DVTK Jegesmedvék 10 gólt szerzett a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában. 21 perc alatt szerzett mesterhármast mely meg is alapozta a borsodi győzelmét bár tudjuk. És ezt nem csak a Vasas-DVTK-val kapcsolatban gondolom így hanem minden más érintett párosítás esetében is kiemelten gondolva azokra a drukkerekre akik a saját csapatuk miatt nem mindenki lakik a pálya környékén vagy a vendégcsapat miatt áldoznak fel mindent hogy ilyenkor is ott lehessenek a lelátókon.

Killik László Női Magyar Kupa elődöntő. Atomerőmű KSC Szekszárd - DVTK. Ikszelt az utolsó felkészülési meccsén a DVTK Fotó.

Happy to inform you about the DVT tools release now available for download.


Pin By Eva Horvath On Dvtk


Formed By Kim Boutin And David Broner Dvtk Is A Creative Duo Based Between London And Paris That Specialises In Creative Direction For Digital Experiences


Pin By Varga Adam On Dvtk Football Logo Logo Shirts Logos


Pin On Sport


Dvtk Miskolc Football Logo Logos Porsche Logo


A Dvtk Ftc Osszecsapason A Diosgyori Szurkolok Koreografiaja Movies Movie Posters Poster


Dvtk Miskolc Football Logo Buick Logo Porsche Logo


Pin On Dvtk 2019 2020


Download Wallpapers Diosgyori Vtk Dvtk Logo Material Design 4k Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Miskolc Hungary Otp Bank Liga Foo Football Wallpaper Sports Wallpapers Material Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel